06-47561787

         

info@wibble.nl

Persoonlijke begeleiding

Op jouw ritme, met oog voor jouw behoeften

Soms is het leven complexer dan we willen en kan het fijn zijn om ondersteuning te krijgen bij het vinden van balans, structuur, en richting. Bij Wibble bieden wij persoonlijke begeleiding die speciaal is afgestemd op jouw unieke situatie. Onze persoonlijke begeleiders (PB’ers) bieden niet alleen praktische hulp, maar zijn er ook om jou op een diepgaand en persoonlijk niveau te ondersteunen.

Wat is Persoonlijke Begeleiding?

Bij persoonlijke begeleiding staan jouw behoeften en wensen centraal. Samen werken we aan het vergroten van jouw zelfredzaamheid, het vinden van balans en het halen van persoonlijke doelen. We richten ons op een deel van het leven waarin jij graag wilt ontwikkelen zoals werk, relaties, dagelijks functioneren of mentale gezondheid.

Persoonlijke begeleiding richt zich meer op jou, in tegenstelling tot Ambulante Begeleiding wat zich meer op de ondersteuning in je leefomgeving richt.

Voorbeelden van persoonlijke begeleiding:

  • Coaching voor persoonlijke groei: We helpen je om inzicht te krijgen in jouw sterke punten en uitdagingen, en helpen je persoonlijke doelen te bereiken.
  • Mentale ondersteuning: Een extra steuntje in de rug bij angst, onzekerheid of stress. We bieden je handvatten om hier beter mee om te gaan en de rust terug te vinden.
  • Sociale vaardigheden opbouwen: We helpen je bij het vinden van een effectievere manier van communiceren. Heb je moeite met sociale situaties? Samen vinden we een manier die werkt voor jou.
  • Vergroten zelfredzaamheid: Samen werken we aan jouw zelfstandigheid zodat je sterker en zelfverzekerder in het leven komt te staan.
  • Belangrijke beslissingen: Soms heb je gewoon een luisterend oor nodig, of een klankbord aan wie je jouw ideeën kunt voorleggen voor je een knoop doorhakt. We staan graag voor je klaar.

Wat kun je verwachten van Persoonlijke Begeleiding bij Wibble?

Wanneer je kiest voor persoonlijke begeleiding bij Wibble, beginnen we met een kennismakingstraject. Samen zoeken we naar gebieden waar we jou het beste kunnen ondersteunen, en een aanpak die past bij jouw persoonlijke behoeften. Wij geloven dat échte verandering begint met échte aandacht. Daarom is onze aanpak altijd maatwerk en helemaal aangepast op jouw persoonlijke situatie. We staan klaar om naar je te luisteren en je te ondersteunen.

Ben je benieuwd of Persoonlijke Begeleiding van Wibble bij jou past? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.