06-47561787

         

info@wibble.nl

Structuur aanbrengen

Veranderingen, stress, rouw, psychische problematiek, tijdgebrek; er zijn heel veel redenen waarom het soms even niet lukt om structuur te houden in je huishouden, je planning en je leven. Wibble helpt je graag om weer overzicht en rust in je leven te krijgen, zodat je op een prettige manier grip op de zaak kunt houden.

Wij helpen je bij het organiseren én georganiseerd houden van je huishoudelijke taken, je dagindeling en je weekplanning. Met praktische ondersteuning en begeleiding op maat zorgen we voor een opgeruimd huis en een opgeruimd hoofd.

Het belang van structuur

Een goed georganiseerd huishouden zorgt voor rust en overzicht. Je weet waar alles ligt en welke zaken voor welke taken gebruikt worden. Dit voorkomt niet alleen stress en zorgt ervoor dat er meer tijd over blijft voor de leuke dingen die je graag doet.

Structuur helpt om het huishouden behapbaar te maken, zeker als de huishoudelijke taken moeten worden gedaan naast andere verantwoordelijkheden zoals werk, zorg en familie.

Hoe gaan we te werk?

  1. Kennismaken: Ieder persoon en iedere situatie is uniek. Daarom maken we eerst kennis met jou en brengen we in kaart waar je tegenaan loopt, wat jouw uitdagingen zijn en welke aanpak past bij jouw persoonlijke wensen en situatie.
  2. Plan op maat: Samen stellen we een huishoudplan op wat past bij jouw wensen, leven en mogelijkheden. We zorgen ervoor dat het plan haalbaar en effectief is.
  3. Organisatie: We helpen je bij het aanleren van efficiënte routines voor specifieke ruimtes zoals de keuken of de badkamer. We leren je handigheidjes aan en helpen je de basis op orde te brengen.
  4. Kleine stapjes: Rome is niet in een dag gebouwd, en jij hoeft ook niet alles in één keer perfect onder de knie te krijgen. We werken in kleine, haalbare stappen om ervoor te zorgen dat de veranderingen duurzaam én houdbaar zijn.
  5. Routine: Je huishouden bijhouden gaat het beste wanneer je routines hebt ontwikkeld. We helpen je om vaste momenten te plannen voor huishoudelijke taken, zodat je een ritme aanleert wat goed vol te houden is.

Ben jij toe aan meer structuur in je huis en in je leven? Neem gerust vrijblijvend contact op, dan kijken we samen hoe we ervoor kunnen zorgen dat je de regie terug krijgt, en hoe we structuur kunnen aanbrengen.