06-47561787

         

info@wibble.nl

Aanvullende mantelzorg

Het kan soms een uitdaging zijn om de zorg voor een dierbare volledig zelf op te vangen. Wibble begrijpt dat mantelzorg intensief kan zijn. Daarom bieden wij aanvullende mantelzorg aan. Zoekt u structureel aanvullende ondersteuning, of bent u juist op zoek naar tijdelijke aanvullende mantelzorg? Wij staan voor u klaar.

Onze aanvullende mantelzorg biedt een flexibele oplossing. U kunt ons inschakelen wanneer u extra handen nodig heeft of als u even tijd voor uzelf wilt nemen. Dit kan een verademing zijn voor mantelzorgers die met liefde voor hun naaste zorgen, maar ook behoefte hebben aan ondersteuning.

Combineer de aanvullende mantelzorg van Wibble gerust met onze andere diensten, zoals hulp bij het aanbrengen van structuur, of psychologische ondersteuning.

Persoonlijke aandacht

Wibble staat voor échte, persoonlijke aandacht. Ieder persoon is uniek, en iedere vraag heeft een persoonlijke benadering nodig. Wibble gaat verder dan functionele ondersteuning en bieden ook het luisterende oor en het gezellige kopje koffie samen.

Wij luisteren naar de persoonlijke wensen en behoeften van zowel de cliënt als de mantelzorger, en bieden zorg die écht aansluit bij wat nodig is.

Of het nu gaat om gezelschap, hulp bij dagelijkse activiteiten, of specifieke zorgondersteuning; wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw mantelzorg tijdelijk kunt overdragen.

Maak kennis

Heeft u behoefte aan aanvullende mantelzorg of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan klaar om u meer te vertellen over onze werkwijze en mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.